+36 70 378 4040 vke@vadaszatikultura.hu

A Vadászati Kulturális Egyesület a 2019. február 7. és 10. között megrendezésre kerülő 26. Fegyver, Horgászat, Vadászat nemzetközi kiállításon is számtalan színes és érdekes programmal várta a látogatókat.
Ezúton szeretném megköszönni segítőinknek áldozatos munkájukat.

Köszönöm Schneider János asztalos mesternek, hogy a kiállítóterünket berendezte, valamint Boros Andrea festőművésznek, a Természetfotó Kör elnökének Szigeti Editnek, Seres Erzsébet porcelánfestőnek és Eördögh Katalin ötvösmesternek a stand hangulatot adó díszítését.

Köszönöm a VKE Solymász Rendjének, Lóki Györgynek és a Csókakői Hun-ok csapatának a négy napon keresztül történő részvételt.
Köszönöm a VKE Diana Vadászhölgy Klub odaadó munkáját a gyerekfoglalkoztató megszervezésében, valamint négy napon keresztüli működtetésében.

Köszönöm a Vadászkürtfesztiválon résztvevő Pipacs Vadászkürt Egyesület, a Szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Szakgimnázium csapatának, a Kiskunsági Vadászkürt Egyesület, a Baranya Vadászkürt Együttes, a Vadászkamara Kürtegyüttes, valamint a Pipacs, és a Baranya Vadászkürt Együttesek ifjúsági és gyerek együttesének, közel 70 főnek a részvételét.


Köszönöm, hogy a VKE Magyar Vadászkürt Egylet a hagyományoknak megfelelően idén is megszervezte az Ifjúsági Vadászkürtös Versenyt, külön köszönöm a zsűri munkáját Tápai Balázsnak, Gáspár Gézának, Hock Norbertnek, Horányi Ákosnak és Rubi Gergelynek.


Köszönöm az immáron nyolcadik alkalommal, szlovák és szlovén versenyzők közreműködésével Nemzetközi Szarvasbőgő bajnokság rendezésében résztvevő és műsorvezető Erdélyi Tamásnak, és a zsűri elnök Fehér Péter, valamint Agyaki Gábor, Dr. Bleier Norbert, Ernest Kercmar szlovén, Peter Planovsky szlovák zsűritagok részvételét, munkáját.


Köszönöm a lelkes, maréknyi, a VKE-t állandóan segítő csapat munkáját, mellyel segítették a kivitelező munkákat, a részvételben nyújtott állandó és folyamatos segítségüket a kiállítás építésétől kezdve a bontásáig:
Bán Beatrix
Varró Zoltán
Pilinyi Gábor
Tóth Melinda
Dr. Sipos Istvánné Éva
Sipos Hubertusz
Kiss Andrásné Márti
Polster Gabriella
Varju Ildikó
Lencz Györgyné Kati és fia
Zengő Anetta
Bősze András
Bősze Botond és barátnője
valamint Bíró Gabriella


Még egyszer köszönöm kedves mindnyájatok áldozatos, kitartó és töretlen segítségét, amelyet Egyesületünk 2019. évi FeHoVa kiállításon való részvételének, és programjaink megvalósítása érdekében fejtettetek ki. Köszönet és hála érte.

Oláh Csaba
elnök