Jubileumi X. Országos Diana Bál | Vadászati Kulturális Egyesület


2013. 02. 06.

Jubileumi X. Országos Diana Bál

X. Országos Diana Bál

Bikal 2013. február 02.

Minden eddiginél több, összesen 260 vendéget köszönthettünk a jubileumi, X. Országos Diana Bálon, melyet 2013. február 2-án a bikali Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok Lovagtermében rendeztünk meg.

A bált a Vadászhimnusz hangjai nyitották, melyet Hock Norbert, a Baranya Vadászkürt Együttes zenei vezetője szólaltatott meg a báli közönség számára, majd az együttes hölgy tagjai fújták el az általa komponált Diana kürtszignált. Bán Beatrix beszédét különös jelenet szakította félbe, Cseke Sándor, a Magyar Vadászlap főszerkesztője, a Diana Vadászhölgy Klub megálmodója korábbi ígéretének megfelelően beöltözött a Klub egyenruhájába, és „kecsesen” keresztüllibbent a termen, a bálozók legnagyobb hahotázása közepette. Oláh Csaba, a Vadászati Kulturális Egyesület elnöke beszédében méltatta a Diana Vadászhölgy Klub 10 éves munkáját, kiemelte a vadászhölgyek erőfeszítéseit, és további aktív és hasznos munkát kívánva a vadászhölgyeknek hivatalosan is megnyitotta a bált.

A saroglyás lovagi lakoma alatt a Baranya Vadászkürt Együttes műsora, valamint a Mecsek Táncegyüttes reneszánsz tánca szórakoztatta a közönséget. A hagyományos meglepetésműsort idén a Tolna megyei Dianáknak köszönhetjük, bajor törpetáncukkal alaposan megnevettették a bálozókat, majd a romalányoknak öltözött vadászhölgyek újra beöltöztették Cseke Sándort az általa csak „kötözött sonka jelmez”-ként emlegetett egyenruhába.

A talpalávalót a tavalyi évben is nagy sikert aratott szegedi StandUp Együttes „húzta” hajnalig, akik fantasztikus hangulatot teremtve fáradhatatlanul válogattak a hazai és külföldi slágerekből álló repertoárjukból.

A bálozók egybehangzó véleménye szerint a helyszín ideális, az étkek ízletesek és finomak, a hangulat pedig fergeteges volt – köszönjük vendégeinknek, hogy idén sem hagyták otthon jó kedvüket, ezzel téve sikeressé és felejthetetlenné ezt a jubileumi eseményt!

Támogatóink: Safari Club International Közép- Magyarországi Egyesülete, Dunakömlődi Vadásztársaság, Bodó Katalin, Felsőnánai Vadásztársaság, Szálka-Szekszárd Vadásztársaság, Kölesd-Dalmand Vadásztársaság, Mőcsényi Hubertus Vadásztársaság, Tatabánya és Környe Földtulajdonosok Vadásztársasága (Garab Emőke), Pechtolné Dr. Kun Edit, Valaczkai Erzsébet, Dr. Ignácz Magdolna, Boros Zoltán, Nyakas Attila, Kengyelköz KFT, Keszthelyi Jenő, Hidvégi Béla, Bozóki László, Simkó Gyula, Vadászati Kulturális Egyesület, Magyar Vadászlap, Eördögh Katalin, Polster Gabriella, PONTEX KFT (Hajas Krisztina), Platán Étterem QUADBERÉNY.HU, Trefeli és Társa Kötélfonó és Értékesítő Bt., Papp István, Bölcskei Róza, Dr. Mészáros Attila, Vezér Mihály, Nagy Zoltán egyéni vállalkozó, Gyulaj Zrt., Pipo Várkastély Ozora, Mesterházyné Koncz Bernadett, Lencz Katalin, valamint a Diana Vadászhölgy Klub megyei szervezetei és tagjai.

A helyszínen készült képekért kattintson ide.

Bán Beatrix

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.


Vadászati Kulturális Egyesület - Minden jog fenntartva.