VKE – nyílt fotópályázata | Vadászati Kulturális Egyesület


2012. 10. 07.

VKE – nyílt fotópályázata

„Vadászat fényképezőgéppel”

A Vadászati Kulturális Egyesület „Vadászat fényképezőgéppel” címmel nyílt fotópályázatot hirdet.

A pályázat célja a hazai flóra- és fauna, illetőleg a vadon élő állatok és azok élőhelyeinek megismertetése, a vadászat hiteles bemutatása, a természet apró történéseinek láttatása, valamint a természetfotózás elismertetése és népszerűsítése.

A témával kapcsolatos digitális felvételeket 2012. november 15-ig kell elektronikus formában (CD-n, DVD-n vagy e-mailben) eljuttatni a VKE központi elérhetőségeire.

Egy pályázó maximum hat képet adhat be! A maximum öt felvételből álló fotósorozatok egy képnek számítanak!

A beküldött alkotások optimális felbontása: 300 dpi, az elvárt formátum: .jpg vagy .tif. Az e-mailben beküldött képek összterjedelme (üzenetenként) nem haladhatja meg a 10 Mb-ot. A pályaművek mellé kísérőlevelet kell csatolni, amely tartalmazza a pályázó teljes nevét, lakcímét, e-mail címét, a telefonos elérhetőségét, valamint a képek címét!

Az elismert fotósokból álló szakmai zsűri által legkiválóbbaknak ítélt képek kétféle minősítést kapnak: Kiállításra javasolt és/vagy Vadászati Kulturális Érték.

A minősített képeket a keszthelyi Helikon Kastély Vadászati Múzeumában tekintheti meg a közönség 2012. december 14. és 2013. február 10. között. Az ünnepélyes megnyitó pontos időpontjáról a résztvevők külön értesítést kapnak.

Nevezési díj – a beküldött képek számától függetlenül – egységesen 3000 Ft/fő, amely fedezi a fotók nagyítását, keretezését, valamint a kiállítással kapcsolatosan felmerülő egyéb technikai költségeket. A nevezési díjat a jelentkezéssel egyidejűleg átutalással a VKE számlaszámára kell befizetni: Pátria Takarék 65100149-10004115.

A nevezéssel a pályázó elismeri, hogy rendelkezik a kép szerzői jogaival. A digitális képfeldolgozás során történő túlzó mértékű számítógépes beavatkozás (manipuláció) nem megengedett.

Beadási határidő: 2012. november 15.

Vadászati Kulturális Egyesület

1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/156.

vke@vadaszatikultura.hu

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.


Vadászati Kulturális Egyesület - Minden jog fenntartva.