VKE – Irodalmi pályázat | Vadászati Kulturális Egyesület


2012. 03. 29.

VKE – Irodalmi pályázat

IRODALMI PÁLYÁZAT

 

A Vadászati Kulturális Egyesület országos irodalmi pályázatot hirdet. Az írások központi témája a természet vagy vadászat (vadászati kultúra vagy vadászati etika) kell, hogy legyen. A pályaműveket vers és novella kategóriában várjuk. A kizárólag elektronikusan (.doc, .rtf vagy .docx formátumban, maximum 5 gépelt oldal terjedelemben) benyújtható alkotásokat 2012. május 15-ig kell elküldeni a vke@vadaszatikultura.hu címre. Pályázni csak korábban könyvben vagy folyóiratban meg nem jelent írásművekkel lehet!

A zsűri által legkiválóbbnak ítélt szerzőket a VKE elismerő oklevéllel és tárgydíjakkal jutalmazza. Az arra érdemes verseket és novellákat a VKE a saját honlapján (www.vadaszatikultura.hu) közzéteszi.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra 2012. június 2-án, Nádasdladányban, a Vadászati Kultúra Napja című rendezvényen kerül sor.

A pályaművek mellé kísérőlevelet kell csatolni, amely tartalmazza a pályázó vezeték- és keresztnevét, lakcímét, e-mail címét, valamint a telefonos elérhetőségét.

Vadászati Kulturális Egyesület: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/156. e-mail: vke@vadaszatikultura.hu További információ: Wallendums Péter 06-70/702-5004

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.


Vadászati Kulturális Egyesület - Minden jog fenntartva.