VKE – Gyermekrajz-pályázat | Vadászati Kulturális Egyesület


2012. 03. 29.

VKE – Gyermekrajz-pályázat

GYERMEKRAJZ-PÁLYÁZAT

 

A Vadászati Kulturális Egyesület, az OMVK Veszprém megyei Területi Szervezete és Várpalota város Önkormányzata országos gyermekrajz-pályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére, alsó- és felső tagozatos kategóriában. Az alkotások témája: természetvédelem, vadászat, horgászat, valamint erdő-mező növény- és állatvilága.

Alkalmazható technikák: ceruza, zsírkréta, vízfesték, tempera. A4-es vagy A3-as papírképeket kérünk, amelynek hátoldalára kérjük ráírni a tanuló nevét, korát, címét, illetőleg feltűntetni az iskoláját és osztályát. A zsűri által legkiválóbbnak ítélt alkotások szerzőit a VKE elismerő oklevéllel és tárgyjutalmakkal díjazza. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra 2012. június 2-án, Várpalotán, a Vadászati Kultúra Napja című rendezvényen kerül sor. A pályaművek mellé kísérőlevelet kell csatolni, amely tartalmazza a pályázó család- és keresztnevét, lakcímét, e-mail címét, valamint a telefonos elérhetőségét. Beküldési határidő: 2011. május 10. A borítékra, kérjük, nyomtatott betűkkel írják rá, hogy „Gyermekrajz-pályázat”.

A pályamunkák leadhatók a várpalotai oktatási intézmények rajztanárainál, vagy beküldhetők a Vadászati Kulturális Egyesület 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/156. címre.

További információ: Wallendums Péter 06-70/702-5004

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.


Vadászati Kulturális Egyesület - Minden jog fenntartva.