VKE – Fotópályázat | Vadászati Kulturális Egyesület


2012. 03. 28.

VKE – Fotópályázat

FOTÓPÁLYÁZAT 

A Vadászati Kulturális Egyesület természet- és vadfotó pályázatot hirdet. A témával kapcsolatos digitális felvételeket 2012. augusztus 1-ig kell elektronikus formában (CD-n, DVD-n vagy e-mailben) eljuttatni a VKE központi irodájába. Nevezési díj nincs. Egy pályázó maximum 10 képet adhat be. A fotósorozatok egy képnek számítanak! A pályázat célja a hazai flóra- és fauna, illetőleg a vadon élő állatok és azok élőhelyeinek a hiteles bemutatása, a természet apró történéseinek láttatása, megismertetése, illetőleg a természetfotózás népszerűsítése.

A pályázatra beérkező felvételek közül a legjobbakat a nagyközönség is láthatja majd, egy vándorkiállítás keretében, amelynek az első állomása a keszthelyi Helikon Kastély Vadászati Múzeuma lesz, ahol szeptember 1-jén nyílik meg a galéria, és egészen 2013 tavaszáig ott is marad, utána pedig az ország több pontján bemutatásra kerül az anyag.

Az elismert fotósokból álló szakmai zsűri által legkiválóbbaknak ítélt képek alkotóit a VKE elismerő oklevéllel jutalmazza. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra szeptemberben, Keszthelyen kerül majd sor.

A beküldött alkotások optimális felbontása: 300 dpi, az elvárt formátum .jpg vagy .tif. Az e-mailben beküldött képek összterjedelme (üzenetenként) nem haladhatja meg a 10 Mb-ot. A pályaművek mellé kísérőlevelet kell csatolni, amely tartalmazza a pályázó vezeték- és keresztnevét, lakcímét, e-mail címét, a telefonos elérhetőségét, valamint a képek címét! Műfaji megkötés nincs (monochromot, makro-t, panorámát, tájképet, állatportrét, stb. egyaránt be lehet küldeni)!

Vadászati Kulturális Egyesület: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/156., e-mail: vke@vadaszatikultura.hu

További információ: Wallendums Péter 06-70/702-5004

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.


Vadászati Kulturális Egyesület - Minden jog fenntartva.