Diana Bál – Karcagon | Vadászati Kulturális Egyesület


2012. 03. 28.

Diana Bál – Karcagon

III. Jász- Nagykun- Szolnok megyei Diana Vadászbál,

Karcag, 2012. február 18.  

A lassan már hagyományosnak mondható bálunkat 2012. február 18-án tartottuk meg a karcagi NIMRÓD**** Bioszálloda és Bioétteremben.

Kővári Ferencnek emléket állítva már jóval korábban fotópályázatot hirdettünk „Őz a teríteken” címmel. A Lipták Erzsike Diana társunk által koordinált pályázat eredményhirdetésére a bálon került sor. Az ország minden területéről érkezett pályamunkák közül a zsűri Gazdag Csabáné Icus felvételét találta a legjobbnak.

A bált a Vadászhimnusszal nyitottuk meg, melyet a Tiszaörsi Asszonykórus énekelt el. Ezt követően Kun Lajos, a „Hortobágy széli parasztpuskások” című könyv szerzője méltatta Kővári Ferenc életútját, majd Szőllősi Lili és Szőllősi Mercédesz egy-egy verssel kedveskedett a báli közönségnek. A jó hangulatról a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai gondoskodtak, akik minden vendégnek elhúzták a nótáját, de nagy sikere volt Szikra László humorista műsorának is.

A báli svédasztalon sorakozó fenséges fogások elfogyasztása után a bálozók az éjféli töltött káposztával gyűjtöttek erőt a hajnalig tartó mulatozáshoz.

Ezúton köszönjük támogatóinknak a segítségét, Lengyelné Gyöngyinek pedig a bál sikere érdekében végzett áldozatos munkáját!

   

Tóth Aranka

VKE Diana Vadászhölgy Klub

JNSZ megyei Szervezete

 
  További képek

Hozzászólna?

Írja a dobozba véleményét, majd kattintson a "Mehet!" gombra.


Vadászati Kulturális Egyesület - Minden jog fenntartva.